Romuparatiisin loppu

| Julkaistu 9. 7. 2012 11:07

Virka-aika on taas linjoilla. Tänään ihmetystä herättää jätehuoltoyhtiöiden nihkeä suhtautuminen dyykkaukseen. Aamun lehdessä selvitämme, miksi käyttökelpoista tavaraa  ei saa pelastaa. Lue juttu ilmaiseksi digilehdestä täältä.

2 vastausta artikkeliin “Romuparatiisin loppu”

  1. Janne Toivonen kirjoittaa:

    Tuomas Vuorinen lähetti sähköpostitse seuraavan kommentin:

    “Enää ei saa mitään ulos jäteasemilta. Joskus romulavalla oli maastopyörä, ei edes huono merkki. Kysyin, voiko ottaa sen tai maksaa siitä jotain. Ei onnistunut. Risuja viedessä samassa kasassa oli polttopuiksi kelpaavia rankoja ja pöllejä, niidenkin vienti kiellettiin. Ennen jäteasemilta sai ottaa tavaroita. Näin ne päätyivät uudelleenkäyttöön. Olisi hyvä, jos pienen maksun maksamalla voisi jotakin palauttaa käyttöön.”

  2. Janne Toivonen kirjoittaa:

    Vielä yksi sähköpostikommentti, lähettäjänä Matti Piipari:

    “Satamien sulkeminen ei johdu yhtiöittämisestä, vaan USA:n vaatimuksesta syyskuun 11. jälkeen. Jenkkien satamiin ei oteta sisälle laivoja, jotka tulevat avoimista satamista. Surkuhupaisaa on kuitenkin se, etteivät terroristit tule laituria pitkin kun merenpuoleltakin pääsee ilman esteitä. Eli tämä jenkkien terroristipelko on syy satamien sulkemiseen. Surullista sikäli, ettei laivoja voi enää mennä vapaasti katselemaan.”