Runoile uusi keskustakirjasto

| Julkaistu 1. 6. 2012 12:25

Innostuitko lehtirunoista? Tule kanssamme vielä runoilemaan työpajaan – ja kertomaan samalla, millainen tulevasta Helsingin keskustakirjastostamme pitäisi rakentaa.

Vedämme työpajaa yhdessä lehtirunouden harrastaja Mari Koistisen kanssa lauantaina 16.6. kello 16-18 designpääkaupungin ytimessä, Paviljongissa. Lisätietoa tapahtumasta saa esimerkiksi sen omalta Facebook-sivulta. Aiempaa kokemusta runojen kirjoittamisesta ei ole pakko olla, tarvitset vain tussin ja luovuutta.

Työpaja on osa koko viikonlopun kestävää Unel-moi! keskustakirjasto todeksi –tapahtumaa , jossa järjestetään monenlaisia taiteen ammattilaisten vetämiä työpajoja. Kaikkien kantava idea on sama: kaupunkilaiset pääsevät itse vaikuttamaan siihen, millainen oma talo Töölönlahdelle 2017 nousee.

Työpaja on avoin kaikille (pienet lapset mielellään vanhempien seurassa) ja siihen on vapaa pääsy. Työpajaan otetaan 25 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Ilmoittaudu mukaan osoitteeseen virve.miettinen@hel.fi . Kirjoita ilmoittautumisviestiin nimesi, yhteystietosi (puhelinnumero ja sähköpostiosoite) sekä sen työpajan nimi, johon haluat osallistua. Tekemäsi luovat tuotokset saat mukaan kotiisi työpajan jälkeen.

Maija Aalto

HS.fi kehityksen tuottaja

UNEL-MOI KESKUSTAKIRJASTO TODEKSI –VIIKONLOPPU 16.-17.6. PAVILJONGISSA
Unel-moi! keskustakirjasto todeksi –viikonloppua vietetään designpääkaupungin ytimessä, Paviljongissa 16.-17.6.2012. Keskustakirjasto on kaupunkilaisten oma talo, joka valmistuu Töölönlahdelle vuonna 2017.  Millaista kaupunkitilaa ja –kulttuuria toivot syntyvän Helsingin ytimeen?  Tule mukaan vaikuttamaan! Jätä jälkesi, uneksi unelmasi ja sano sanasi keskustakirjastosta erilaisissa taiteen alojen ammattilaisten vetämissä työpajoissa. Paviljongin pop-up-kirjasto on avoinna la-su klo 11-18. Tule kertomaan oma unelmasi – siitä saattaa tulla totta.
Lehtirunous-työpaja la 16.6. klo 16-18
Vetäjinä lehtirunoaktiivi Mari Koistinen ja HS.fi:n tuottaja Maija Aalto
Lehtirunoja tehdäksesi tarvitset vain tussin ja luovuutta, kuinka vapauttavaa! Lehtirunosta on liika juhlallisuus kaukana. Työpajassa tutustutaan lehtirunouden menetelmään, jaetaan teksteihin liittyviä tarinoita sekä ideoidaan niiden pohjalta, kuinka lehtirunouden keinoin voisi lähestyä uutta keskustakir-jastoa. Mitä kaikkea kertovatkaan meille tekstin palasista syntyvät lehtirunot? Täällä et ole sanojen kanssa yksin! Aiempaa kokemusta minkäänlaisesta runoilusta ei tarvitse olla. Työpajan vetävät lehtirunoutta harrastava Mari Koistinen ja HS.fi:n kehitystiimin tuottaja Maija Aalto.
Ilmoittaudu mukaan työpajaan
Työpaja on avoin kaikille (pienet lapset mielellään vanhempien seurassa) ja siihen on vapaa pääsy. Työpajaan otetaan 25 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Ilmoittaudu mukaan osoitteeseen virve.miettinen@hel.fi . Kirjoita ilmoittautumisviestiin nimesi, yhteystietosi (puhelinnumero ja sähköpostiosoite) sekä sen työpajan nimi, johon haluat osallistua. Tekemäsi luovat tuotokset saat mukaan kotiisi työpajan jälkeen.

Kommentoi