Palauteposti

| Julkaistu 1. 1. 2006 11:31

Jätä tähän palaute ja kehitysehdotuksesi. Jos raportoit viasta, ole asiallinen ja kerro mahdollisimman selkeästi, mikä on vialla ja missä.

27 vastausta artikkeliin “Palauteposti”

 1. Tero kirjoittaa:

  “etsi lempiohjelmasi vasemman reunan Ohjelmat-valikosta”

  Eikös se ole oikealla eikä vasemmalla? …

 2. Seppo S kirjoittaa:

  Sivulla http://blogit.hs.fi/radiohelsinkipodcast/ lukee “etsi lempiohjelmasi vasemman reunan Ohjelmat-valikosta” vaikka tarkoitettu valikko taitaa olla ainakin ko. sivulla oikeassa reunassa.

  -ss-

 3. Radio Helsinki kirjoittaa:

  Kiitos oikoluvusta, asia korjattu.

 4. Ongelma-Otto kirjoittaa:

  Unelmien Helsinki -klipissä on ilmeisesti vikaa, kun mitään ei kuulu ja kokoakin on vaivaiset pari kt: http://server1.radiohelsinki.fi/UnelmienHelsinki310306.mp3

 5. janne kirjoittaa:

  Hieno palvelu! Olen jo pitkään lataillut ohjelmia radion nettisivujen kautta, mutta podcast-palvelu helpottaa vanhojen ohjelmien kuuntelua huomattavasti.

  Kritiikkinä mainittakoon Tukevasti Imassa -ohjelman verkkainen päivitys vauhti.

 6. Päivi kirjoittaa:

  Tietokoneella kuuntelijana mulla ainakaan ei mene jakeluun, miten podcast olisi merkittävästi parempi kuin entinen mp3-arkisto.

 7. Harry Podder kirjoittaa:

  Tosi hyvä palvelu, mutta käytettävyyteen voisi vielä vähän panostaa. Esimerkiksi noiden 266 eri podcastin silmämääräinen plärääminen on tehty ehkä vähän turhan hitaaksi. Oisko mitään jos podcastit sais listattua yhdelle sivulle ja linkit kunkin lähetyksen kuvaukseen?

 8. Mikko kirjoittaa:

  Moi, onko siis tosiaan niin että jokainen jakso täytyy linkata erikseen? Yle:n podcastithan (ja podcstit yleensäkin) toimii niin, että saman ohjelman uudet jaksot päivittyvät automaattisesti.

  t. Mikko

  http://www.yle.fi/podcast.html

 9. Tuomo kirjoittaa:

  Podcast sivuilla oleva Asuntomessugallup-linkki viittaa tyhjään tiedostoon. http://www.radiohelsinki.fi/lataa.phtml – sivulla oleva Asuntomessugallup-linkki viittaa väärään ohjelmaan.

 10. Aleksi kirjoittaa:

  Onko Tukevasti ilmassa tauolla vai miksi jaksoja ei ole näkynyt vähään aikaan?

 11. tintintti kirjoittaa:

  Moikka, päivittämistahti tänne taitaa olla hidastanut. Jos en ole kovin väärässä, niin ainakin viime viikon Tukevasti ilmassa (30.4.) puuttuu ja olikos 23.4. uusi ohjelma.

  Saisikos tähän parannusta?

  terv. tintintti

 12. Tintintti kirjoittaa:

  Hei, kaksi edellistä Tukevasti ilmassa -podcastia löytyy nyt ilmeisesti Musiikkihaastatteluja-feedin alta. Nyt esim. iTunes ei löydä uusimpia versioita automaattisesti, koska Tukevasti ilmassa löytyy väärästä paikasta. Voisitteko jatkossa kiinnittää tähän huomiota hiukan enemmän?

  ystävällisin terveisin
  tintintti

 13. Jukka kirjoittaa:

  Tuohon iTunes-ohjeeseen voisi lisätä vaihtoehtoiseksi toimintatavaksi, että klikkaa iTunesin ylävalikosta Lisäasetukset ja sieltä Tilaa podcast, jonka jälkeen kopioidaan vaan podcastin URL sille kuuluvalle riville ja painetaan nappia. Toimii mainiosti ainakin Mac-puolella, en ole varma PC:stä.

  Toinen pieni ongelma on, etten osaa järjestää podcastejani iPodissa mihinkään järjestykseen. Synkronoin Ultrajuoksija-sarjan iPodiini, ja iTunesissa ne saa tietysti näkymään julkaisupäivämäärän mukaan vanhimmasta nuorimpaan, mutta iPodissa ne näkyvät oletusjärjestyksessä, eli nuorimmasta vanhimpaan. Tämä taas estää kaikkien kuuntelun putkeen julkaisujärjestyksessä, eli jos haluaa ylläpitää järjestyksen ja kuunnella useamman jakson putkeen, niin jokainen täytyy valita kuunneltavaksi erikseen. Ihan vaan tulevaisuutta ajatellen.

  Silti kaikin puolin hieno idea tämä radio-ohjelmien kääntäminen podcasteiksi, tätä ennen en henkilökohtaisesti ollut tutustunut podcasteihin ollenkaan, enkä edes kuuntele radiota aktiivisesti, mutta tuo Ultrajuoksija herätti mielenkiinnon.

 14. Pi Lan kirjoittaa:

  Tukevasti ilmassa ja Kaaosteoria ovat hyviä ohjelmia. En saa kaaosteorian vanhoja podcasteja ladattua iTunesilla, vaikka ohjelmat näkyvätkin listassa, jonka iTunes luo. Tulevatko ohjelmat myöhemmin ladattaviksi vai pääseekö niihin käsiksi jollain muulla tavalla? Muuten hieno juttu, että vanhat hyvät ohjelmat ei katoa vaan voimme nauttia niistä edelleen.

 15. Mj kirjoittaa:

  Radio Helsingin podcastit eivät näyttäisi päivittyvän näin kesän jäljiltä. Nettisivuilta kuitenkin näkee, että kaksi uusinta jaksoa on jo ilmestynyt.

 16. tintti76 kirjoittaa:

  Hei,

  onko tosiaan niin, että podcasteja ei enää päivitetä vai onko Radio Helsinki Podcasts jonkun virheen vuoksi ryhmitelty blogit.hs.fi-sivulla blogeiksi, joita ei enää päivitetä?

  t: tintti76

 17. mace kirjoittaa:

  Toivoisin, että sekä feedeissä että varsinaisissa MP3-tiedostoissa olisi aiheen, julkaisijan, julkaisuajankohdan ym. kaltaista metatietoa. Jos kukin ohjelma olisi kuvaavasti nimetty jo feedeissä, kuunteli näkisi nopeasti ne jaksot jotka haluaa ladata.

  Kiitos, että ohjelmia voi ladata kuunneltavakseen ja rss-feedit helpottavat kivasti :)

 18. Vuokko kirjoittaa:

  Yritin ladata iTunesiin Radikaalikeiton uusimman podcastin saamelaisuusaiheesta. iTunes ilmoittaa, että kohteen hakemisessa tapahtui virhe, ja mp3-tiedoston osoitetta ei löytynyt palvelimelta.

  Huomasin, että tilanne on sama kaikissa Radikaalikeiton podcasteissa. Kopioin siis sivuillanne annetun podcastin osoitteen iTunesiin (“Tilaa podcast”), ja ohjelmien tiedot tulivat kyllä iTunesiini. Sen sijaan ohjelmia ei saa ladattua koneelle.

  Onko teillä näissä väärät osoitteet?

 19. Vuokko kirjoittaa:

  Ks viestini yllä – sama ongelma on minulla myös Radiolaineen lähetysten kohdalla. (Yleisesti ottaen asetukseni ovat kunnossa, sillä Ylen podcasteja olen saanut tälläkin hakukerralla ladattua ongelmitta, sekä Kaaosteoriaa aiemmin teiltäkin.)

  Tilannetta ei muuta, vaikka hakisin iTunesin Podcast-hakemiston kautta ohjelman podcast-listalleni – ohjelmaa en saa ladattua kuunneltavaksi. Ongelma: tiedoston osoitetta ei löydy palvelimelta.

 20. Radio Helsinki kirjoittaa:

  Pahoittelen sitä, että vikailmoituksiin ei ole vastattu, vaikka viat ovat korjattu. Radikaalikeiton kohdalla linkki oli väärin ja se on nyt korjattu.

 21. Vuokko kirjoittaa:

  Hei taas,
  ohjelmat Radikaalikeitto ja Radiolaine eivät kyllä vieläkään löydy iTunesilla. Ohjelmien jaksoja ei siis saa ladattua ohjelmaan. (Sen sijaan Kaaosteorian jaksoja löytyy).

  Virheilmoitus: “Kohteen “20040824Radikaalikeitto” hakemisessa tapahtui virhe. Osoitetta “http://server1.radiohelsinki.fi//saami2408.mp3″ ei löytynyt palvelimelta.”

 22. Radio Helsinki kirjoittaa:

  Kumma juttu. Minä tutkin vikaa ja yritän korjata sen mahdollisimman pian. Pahoittelut siitä, että ne eivät vieläkään toimi.

 23. Johanna kirjoittaa:

  Yritin kuunnella tämän viikon maanantain (18.8.) Tukevasti ilmassa -ohjelmaa kahdella eri tavalla. Ei onnistu. Sellaista sivua ei kuulemma löydy. Alla virheilmoitus.

  Virheilmoitus:

  Object not found!

  The requested URL was not found on this server. The link on the referring page seems to be wrong or outdated. Please inform the author of that page about the error.
  If you think this is a server error, please contact the webmaster
  Error 404

  server1.radiohelsinki.fi
  Wed 20 Aug 2008 09:24:57 AM EEST
  Apache/2.0.40 (Red Hat Linux)

 24. Vuokko kirjoittaa:

  Hei,
  mikähän mahtaa olla tällä hetkellä tilanne vikojen korjailussa? Testasin jälleen Radiolaineen hakemista iTunesilla, mutta ei löydy.

  Kiitos joka tapauksessa John Websterin haastattelusta, joka ihan tuoreeltaan on myös podcastina!
  Kehittämisen varaa olisi vielä siinäkin, että nuo luokan “Sekalaisia haastatteluja” -podcastit löytyisivät iTunesinkin kautta ohjelman podcast-hakemistosta (Podcasts – Audio Podcasts – Radio Helsinki ). Hyvä kuitenkin, että teidän www-sivujen kautta löytyvä hakulinkki toimii.

 25. Jari kirjoittaa:

  Olisi mahtavaa saada norsuradion jaksot näkymään iTunesissa. Jotta saisi jaksot automaagisesti iPodiin. Kiitos!

 26. Kemppura kirjoittaa:

  Onko tämä palvelu lopetettu kokonaan, vai miten podcastit ovat päätyneet ihan tuuliajolle? Norsuradio-feediä ei näytä olevan edes olemassa, eivätkä ohjelmat ilmesty Tukevasti ilmassa -feediinkään.

  Netistä löytyy helposti hyviä ohjeita podcastien virittämiseen, toivottavasti ehtisitte jossakin vaiheessa tekemään asialle jotain!

 27. Radio Helsinki kirjoittaa:

  Pahoittelen sitä, että Norsuradion podcastit eivät ilmesty automaattisesti iTunesiin. Vikaa selvitetään vielä joten toistaiseksi uusimmat Norsuradion ladattavat ohjelmat ilmestyvät Tukevasti Ilmassa-ohjelman podcasteihin.

  terveisin

  Mikko
  Radio Helsinki

Kommentoi