Uutiset, Foursquaressa, pian.

| Julkaistu 26. 1. 2010 21:36

Joko pian saan uutiset kännykkääni sen perusteella, missä kulloinkin liikun?

Hyvältä näyttää – siihen suuntaan mennään. Foursquare, paikkatietoihin perustuva sosiaalinen, pelimäinen verkosto ja kanadalainen ilmaisjakelulehti Metro aloittavat yhteistyön.

Aiempia postauksiani Piilaakson uudesta menestystarinasta FourSquaresta tässä ja tässä.

Kun käyttäjä tsekkautuu sisään FourSquaressa johonkin paikkaan, lehti lähettää hänen kännykkäänsä materiaalia sijaintiin liittyen. Alkuvaiheessa materiaali on tylsästi vain lehden julkaisemia ravintola-arvioita – mutta alkuhan sekin on. Esimerkiksi kun käyttäjä tsekkautuu FourSquaressa kahvilaan, hän saa kännykkäänsä arvioita lähiseudun ravintoloista.

Seuraava askel voisi olla uutisten jakaminen sijainnin perusteella. Kun menet puistoon ja tsekkaudut FourSquareen, saat kännykkääsi lähiseudun uutisia: Puiston puut kärsineet ilkivallasta. Puiston leikkikenttä uusitaan, päätti kaupunginvaltuusto. Puukotus maanantai-iltana puistossa, alkoholi osallinen.

Mutta miten saisin juuri ne uutiset, jotka minua kiinnostavat? En halua puukotusuutisia.

Tags: , , , , , , ,

Kommentointi on suljettu.