Lomatunnelmia

| Julkaistu 29. 7. 2012

Poikien viiden viikon loma päiväkodista on rajoittanut koneella työskentelyä totaalisesti. En tosin ole kärsinyt rajoitteesta juurikaan, vaikka pientä huonoa omaatuntoa podenkin blogin päivitystahdista..

rannallaOlemme kesän aikana puuhailleet paljon, mutta myös lekotelleet kotipihalla. Suokista kun ei välttämättä tarvitse lähteä minnekään tunteakseen kesän; mansikoita saa lauttamatkan päästä, rannalle pääsee hetkessä ja mikä parasta, ystävät käyvät täällä lomailemassa.

rannalla

rannalla

rannalla

Vapaa lasten kanssa on pääsääntöisesti kivaa, mutta on myös päiviä jolloin kaipaisi täyttä hiljaisuutta, sellaista ettei ketään puhuisi yhtään mitään. Pienemmällä on meneillään kunnon uhmavaihe, enkä voi kuin odottaa raivareiden laantumista. Joskus tekisi mieli teipata ikkunoihin laput, että ei sitä lasta täällä rääkätä, sille vaan sattui väärän makuista hammastahnaa harjaan.

Kaikesta huolimatta pojat ovat kasvaneet mielettömästi viime vuodesta, ja monesti saan huomata hengailevani yksin riippukeinussa niiden leikkiessä naapuripihalla. Tätä aikaa olen kaiketi odottanut. Ne ovat jo niin isoja että leikkivät keskenään, mutta vielä vapaita koulun luomasta pakkoaikataulusta.

rannallarannalla

Päiväkoti aukeaa taas maanantaina, mutta me taidamme jatkaa lomaa vielä muutamalla päivällä ja suunnata länteen. Ihanaa että se on mahdollista.

Kommentointi on suljettu.