Kolmekymppisten kotibileet

| Julkaistu 17. 7. 2012

Kun muut murut hippasivat viikonloppuna Ilosaaressa, me pidimme bileet kotisaaressa. Bileiden meininki oli ministi eri, kuin kymmenen vuotta sitten; siemailimme pullo-olutta omalla pihalla, laitoimme lapset nukkumaan yhdeksältä ja kylmän tullen siirryimme sisälle kynttilänvaloon. Väsynein vauva otti lyhyen välikuoleman sohvalla jo ennen yhdeksää.

karo

kurkistus

jenni

karo & antti

kynttilät

antti

Kaiken tuon keski-ikäisyyden vastapainona bileissä kyllä istuttiin ringissä lattialla ja naurettiin vedet silmissä Karon imitoinneille, soitettiin hyvää musiikkia ja tanssittiin hitaita kuin lukiolaiset konsanaan. Aamulla hipoista oli jäljellä enää kassillinen tyhjiä pulloja ja sohvalta herännyt kitaristi. Se oli hyvä ilta.

3 vastausta artikkeliin “Kolmekymppisten kotibileet”

 1. S kirjoittaa:

  Aivan aiheen vierestä: asuitte käsittääkseni ennen Kilossa Espoon puolella? Saako kysäistä millainen asuinalue se on, viihdyittekö? Muistelisin, että tästä oli vanhan blogin puolella juttua, mutten löytänyt. Yksi asunto olisi kiikarissa siltä suunnalta…

 2. SuskiV. kirjoittaa:

  Ihanat kotibileet! Kyl kolmekymppisetkin osaa vielä. ;) Ihan parasta!

 3. Dorit kirjoittaa:

  S
  Ihan kamalan vaikea vastata sun kysymykseen.. Kun se on niin siitä kiinni, mitä etsii. Meille se jotenkin tuntui koko ajan väärältä paikalta asua. Mutta ei se ollut paikan vika, vaan meidän. Me kaivattiin jatkuvasti vanhoja ystäviä kylään ja elämää ympärille, mutta eipä sinne ketään vahingossa eksynyt. Kilo sinänsä oli ihan ok, sieltä pääsi junalla vartissa keskustaan(paitsi että junat olivat ai-na myöhässä) ja Sellon palvelut olivat lähellä, kuntoreittejäkin siellä riitti ja luonto oli vieressä. Monet Kilosta löydetyt tuttavuudet eivät millään haluaisi sieltä pois. En osaa oikein muuta sanoa. Tsemppiä asunnon etsintään!

  SuskiV.
  KYL! :)