Ilmakylpy

| Julkaistu 10. 7. 2012

pyykkipäivä

Tuulisina päivinä on ihana viedä petivaatteet pihalle roikkumaan. Vaikkei pyykkinaru ollut kaukana vanhassakaan kodissa, tein saman siellä äärimmäisen harvoin. Jotenkin tuntui muka hankalalta kuskata niitä toiselle puolelle taloa ja koittaa muistaa hakea pois ennen yötä.

pyykkipäivä

Täällä olen roikottanut peittoja ja tyynyjä jo monessa puuskassa ja aina se on yhtä siistiä kömpiä yöllä raikkaiden lakanoiden väliin. Naru on kolmen askeleen päässä kotiovesta, joten olisi aika vaikeaa edes vedota hankaluuteen. Olen päättänyt ottaa tästä tavan. Kerran viikossa on helppo tavoite, talvella harkitsen tahdin lumikinosten mukaan.

pyykkipäivä

3 vastausta artikkeliin “Ilmakylpy”

 1. SuskiV kirjoittaa:

  No huh, oletpas reipas! Ehkä pitäisi itsekin reipastua noiden lakanoiden tuulettamisten ja -vaihtojen kanssa, onhan se oikeasti suuri nautinto sujahtaa viileisiin, raikkaisiin lakanoihin. Elämän pieniä iloja! :)

  Vitsit toi aiemmin postattu juttu teidän perheen aikuisten omasta lomasta oli ihana. <3 Mieki haluaisin! Pitäisi varmaan yrittää tuon motivoimana järkätä samansuuntainen pieni aikuisten loma. Sellaisen pienen "hunningolla elämisen" ja lasten ikävöimisen jälkeen jaksaisi taas itsekin olla parempi äiti.

 2. Laura kirjoittaa:

  Oi voi, toi pitäis ottaa tavaksi! Raikkaiden petivaatteiden tuoksu on ihana. Mut meillä narut on tooodella hankalasti toisessa päässä taloa….

 3. Dorit kirjoittaa:

  Meillä on nykyinen makkari niin tunkkainen, että tekee mieli tuulettaa. En mäkään ennen, et se siitä reippaudesta. ;)

  SuskiV
  Toi oma aika oli ihan sairaan kivaa. Ja siis tää on nyt eka vuosi, kun sitä saa järkättyä näin helposti. Nyt Eeli on niin iso, että se on helppo jättää hoitoon. Tästä se lähtee, jes! :)