Aamuristeily kauppatorille

| Julkaistu 10. 7. 2012

Joko nyt on se aika, kun mansikoita pitää ostaa laatikollinen pakkaseen? Tai käydä itse poimimassa pellolta? Ei meillä suurta pakastinta ole, mutta pitää sitä nyt vähän saada jemmaan talven varalle. Kauankohan pojat viihtyisivät mansikkapellolla.. 10 min? Ehkä suosin tyttökavereita. Tai sitä toria.

Tänään käytiin aamulla hakemassa kassillinen hetisyötäviä herkkuja kauppatorilta. Vastapaistettujen munkkien tuoksu oli huumaava, mutta me palasimme kotiin ainoastaan marjojen kera. Yläfemmat sille! Josko sitä taas koittaisi elää vähän vähemmällä sokerilla..

eväsretki riippukeinuun

varpaat puussa

riippukeinussa

herkkuja

varpaat oksalla

eväsretki riippukeinussa

lepakkomies

4 vastausta artikkeliin “Aamuristeily kauppatorille”

 1. Kati kirjoittaa:

  Tiedätkö, mä heräsin just kaks päivää sitten tohon samaan: Jokojoko ne mansikat täytyy ostaa pakkaseen? Oisko pitäny ostaa jo?! Ystäväni, joka on the mansikkaekspertti, arveli, että ens viikko olis optimi aika hinta-laatu -suhteen kannalta, vaikka toisaalta tänä vuonna hinnat ei varmaan niin hirveesti laskekaan, kun mansikat tuli niin myöhään ja sato jäi ilmeisesti aika pieneksi. Ite oon reissussa ens vkon, niin täytyy ostaa laatikko Hakaniemen torilta jo tällä viikolla! Ja et ite keräämään, joopajoo… ;)

 2. Dorit kirjoittaa:

  No arvaa, just Annu tuli kotiin 5 kiloa mansikoita mukanaan. Kauppatorilta, 30€ laatikko. Viime vuonna poimin pellolta saman satsin ja maksoin 25, ei mitään järkee. Painutaan siis torille, je!

 3. Erika kirjoittaa:

  Naitko Dorit mun kuvan fb:ssa noista mansikan hinnoista taalla ja Suomessa??
  Siella tuntuu olevan ihan hurjan kallista!!!5kg-30 euroa???taalla viime viikolla ihanat Brittilaiset mansikat 1kg-£2.50 eli mun laskupaan mukaan 5kg-12.50…:p
  Mitenkohan paljon rahaa mulla menee viikonloppuna Turussa…;)

  Ihan blogi ja ihana sina!!:)

 4. Dorit kirjoittaa:

  No joo, näin! Mutta pakko ajatella että säästän lentojen hinnat ja ostan laatikon vähän kalliimmalla täältä. Vaikka toisaalta, hmmm… :D

  Toivottavasti sulla oli ihana visiitti Turkuun! Voi kun joskus nähtäis.. Halauksia!