Kesäjuhla saaressa

| Julkaistu 1. 7. 2012

Meille on muodostunut jo perinteeksi suunnata juhannuksena kohti Braggejen mökkiä. Paikka on ihana pieni saari, jossa peseydytään merivedellä ja saadaan valo kynttilöistä, puusauna pöhisee joka ilta ja ruoka syödään vasta puolen yön jälkeen. Lapsia oli saarella parhaimmillaan viisi ja aikuisia tuplat, lähes kaikki jotakin sukua toisilleen.

eeli kylpee

pyykit

mieskomeutta

peilikuva

kokkoa koristelemassa

eetu kokkaa

suurin ja pienin

juhannusdrinkit

tuli

kuplivaa

jälkkäri

perhepotretti

tulenvartija

terassilla

Viikonlopun saldona pari lisäkiloa (ruuan hyvyyttä ei voi liikaa korostaa), talviturkittomat vanhemmat, muutama rusketusraita ja ikävä takaisin saareen. Niin ja kaksi punkinpuremaa ainoalle, jolla oli koko juhannuksen vaatteet päällä ja saappaat jalassa. Mikä vääryys.

Antti otti kuvat joissa minä näyn, kiitti!

2 vastausta artikkeliin “Kesäjuhla saaressa”

 1. Elina kirjoittaa:

  Tuo paikka näyttää aivan ihanalta ja ihmiset onnellisilta. Kesällä vissiin kuuluukin kerätä pelastusrengasta vyötärölle, samaa mäkin olen tehnyt tässä viime aikoina. Kesään kuuluu grillaus ja jäätelö, eikä pellkästään salaatit ja myslipatukat. :)

  Tulkaa käymään!

 2. Dorit kirjoittaa:

  Elina
  Voi Kirppu kulta, kyl sä tiiät mun renkaat, saat kyllä alkaa ruoskimaan mua jossakin vaiheessa liikkumaan! ;) Keskustellaan asiasta jätskin äärellä, ok?

  Tullaan todellaki käymään. Mä olen miettinytkin teitä. Ollaan jo pitkään funtsittu ton auton myymistä ja mulla on ollut vaan mielessä, että millä me sitte Tuusulaan? Mutta joo, vaikka taksilla, silti halvempaa ku nyt. Pus!