Tuulen tuivertamat

| Julkaistu 20. 6. 2012

Alkuviikolla myrskysi niin että piha peittyi lehdistä ja siemenistä. Me haravoimme pihaa, kävimme lähirannassa ongella ja luvallisissa raparperivarkaissa naapurissa.

Santtu vietti synttäreitään entisen kotimme pihalla ja liityimme mukaan raparperipiirakan kera. Pojat olivat aivan liekeissä päästessään vanhalle pihalle leikkimään. Illan sokerihumalaisesta kotimatkasta ei kyllä meinannut tulla yhtään mitään, myöhästyimme parista suunnitellusta junasta ja kompuroimme kikatellen kotiin vasta lähempänä yhtätoista. Enkat.

Kuvat aamupäivältä, ennen sitä järjetöntä häröilyä.. ;)

tuulitukka

-

rantaan

-

raparperinlehden alla

ongella

ongella

rannalla

raparperinlehden alla

raparperinlehden alla

Kuluneella viikolla olen takonut päähäni sen, että NYT ON KESÄ. Vaikka tuulisi ja myrskyäsi ja vaikkei mittari kipuaisikaan kahdenkympin paremmalle puolelle, niin silti on kesä. Pojillakin alkaa viiden viikon loma huomenna!

Yksi vastaus artikkeliin “Tuulen tuivertamat”

  1. Mari kirjoittaa:

    “Raparperin alla” -biisi soi korvissani;) ihania kuvia!