Kiitos, heippa ja näkemiin!

| Julkaistu 20. 6. 2012 8:40

Mila ja Aida ovat seikkailleet Koiran elämää-blogissa kesäkuusta 2008, jo neljän vuoden ajan.

Kaikki hyvä loppuu aikanaan, ja niin meidän on aika sanoa hyvästit Koiran elämää-blogille, sillä blogi lopetetaan. SuurKiitokset kuuluu innokkaille lukijoille aktiivisesta osallistumisesta. Lukijat ovat olleet tärkeässä asemassa tekemässä blogia yhdessä kirjoittajien kanssa kommenttien avulla. Ilman vakilukijoita blogin kirjoittaminen olisi ollut tylsää – ja se on ollut kaikkea muuta! Vuosiin on mahtunut kaiken näköisiä kokemuksia joista olemme tänne kertoneet mutta nyt on aika jatkaa matkaa. Milan ja Aidan elämää voi jatkossa seurata osoitteessa www.petguidefinland.com.

Toivotamme kaikille lukijoille ja kirjoittajille hyvää jatkoa ja oikein mukavaa juhannusta! Mila ja Aida viettävät juhannusta perinteisesti mökillä. Toivotaan että sää suosii mutta itikat ei!

Oli juhla ja juhannusilta
ja koivut ja seppeleet,
soi laulelot rantamilta
ja helkähti säveleet
.

- Heikki Kivijärvi

PS. Tässä vielä muistoksi vuosien varrella lähes perinteeksi muodostunut juhannusjuttu runolla: 2010 ja 2011.

16 vastausta artikkeliin “Kiitos, heippa ja näkemiin!”

 1. Hannak kirjoittaa:

  Voi surkuuksien surku kun netti Hesarin paras asia eli Koirablogi lopetetaan!

  Kaikkea hyvää koirille ja koirakoille.

 2. Päivi kirjoittaa:

  Voi miten surullista lukea että tämä blogi lopetetaan!
  Olen onnellinen kissanomistaja, mutta silti on ollut iso ilo lukea koiramaisesta elämästä täältä. Olen saanut koiraelämästä parhaat palat tätä kautta. :)
  Aamuisin tarkastin aina ensin olisiko tänne tullut mitään uutta juttua ja vasta sitten siirryn HS.n muihin uutisiin. Harmittaa että nyt tämä loppuu.
  Suosikkejakin on kertynyt vuosien saatossa monta. Lenny ja Alma. Into piukkana viilettänyt Pihka. Maailman ihanimmat papat Pessi, Arvi ja Uula. Hauskat Unto, Mila ja Aida. Sekä erityisesti ihana Penuvili.
  Suuri kiitos monista ihanista tarinoista, kuvista ja videoista, niistä on saanut monet naurut ja toisinaan myös itkut..
  Hyvää jatkoa kaikille koiruuksille ja koirien omistajille.

 3. Juho kirjoittaa:

  Voi kurjuus että loppuu. Tämä on kyllä ehdottomasti ollut lemppariblogini jo vuoden verran. Missään muualla en jaksa käydä usempaa kertaa päivässä katsomassa jos uusia juttuja olisi ilmestynyt.

  Tulen tietysti uuteen blogiin seurailemaan Milaa ja Aidaa.

  Hyvää juhannusta koirille ja omistajille!

 4. Elli kirjoittaa:

  Voi harmin paikka, tämä on suosikkiblogini! Kiitos kun olet jaksanut raportoida koirien elämästä täällä, olen myös saanut monet naurut (ja muutamat itkut) mahtavista kuvista ja teksteistä. Milalle ja Aidalle paljon rapsutuksia ja emännällekin oikein hyvää jatkoa :)!

 5. Miina kirjoittaa:

  Hienoa, että blogisi jatkuu uudessa osoitteessa!

 6. Miia kirjoittaa:

  Kiitos teillekin Nina, Mila ja Aida!

  On ollut ihana lukea tarinoitanne ja olenkin onnesta soikeana, etta jatkatte “juttelua” muualla verkossa. Tulen varmasti seuraamaan kuulumisianne jatkossakin!

  Hesarin lukemista taman blogin loppuminen varmasti kylla vahentaa, mitas sita tylsilla uutisilla enaa tekee kun ei voi saada tassuterapiaa taman blogin kautta… :(

  Ihanaa kesaa ja nautinnollisia mokkireissuja! :)

 7. Katja kirjoittaa:

  Minä aion boikotoida hesaria loppuvuoden ajan tästä hyvästä. pitäkää urheilubloginne ja valitusbloginne. Vaadin saada selityksen tälle päätökselle!

  Mila ja Aida ovat ihania ja laitan uuden osoitteenne suosikkeihini.

 8. Hemppa kirjoittaa:

  Nina sekä Aida ja Mila,
  kiitän Sinua kaikista mielenkiintoisista jutuista ja hienoista kuvista hurmaavista hauvoistasi! On ollut ilo seurata blogiasi alusta saakka. Muiden tavoin ihmettelen suuresti koirablogin lopetuspäätöstä, joka tuntuu lähinnä kiusanteolta.
  Toivotan teille kaikkea hyvää jatkossakin, ja ilokseni huomaan että aiot jatkaa bloggaamista toisaalla. Aivan varmasti seuraan Sinua sinne.

 9. annaleena kirjoittaa:

  Heips, Kiitokset ihanasta kirjoittelusta. Oma rhodesiamme kun otti ja lähti seurailemaan touhuja tuonne pilven reunalle, tämä on antanut mm. suurta lohtua surussa. Oikeastaan ei ole väliä minkärotuinen koira itse asiassa on, mutta tietty on ollut ihana seurata hyviä kuvia ja samankaltaisia “elkeitä”.
  Hyttyset meilläkin oli kamaluuksia, mutta aurinko, se sen sijaan oli mitä ihanampaa ihanuutta. Sisälläkin aina maattiin justiinsa siellä, missä aurinko hiukankin paistoi lattiaan……

  Ihanaa kesää teille kaikille koiruuksille ja ihmisille.
  Toivottavsti tämä ei ole aivan lopullista, sis tämä blogi koiruksien asioista.

 10. Kristiina kirjoittaa:

  NIna, Aida ja Mila,
  suuret kiitokset huumorintajuisista ja mielenkiintoisista jutuista! Usein on ollut päivän paras hetki lukea teidän touhuistanne.
  Ihanat noi kaikki kolme juhannusrunoa.
  Minäkin aion seurata Aidan ja Milan elämää toisesta blogista.
  Tietääkö kukaan, mitä ALMALLE ja emännälle kuuluu?
  Miksei kukaan kerro, miksi koirablogi lopetetaan?

 11. Pippa kirjoittaa:

  Koirablogin loppuminen on huutava vääryys ja viikon masentaja, eihän tällaisen hyväntahtoisen ja elämänmakuisen yhteisön hajottamisessa juuri mieltä ole.

  Mutta suurkiitos Mila, Aida ja Nina, petguidefinland sai juuri uuden vakiolukijan!

 12. Heli kirjoittaa:

  Eihän tästä elämästä tule mitään, jos ei pääse näitä tarinoita aamulla ensimäiseksi lukasemaan – voihan jumppahuitti HESARIA!!!!, mutta hienoa, että Aida ja Mila eivät katoa, vaan tarinankerronta jatkuu.
  Hyvää juhannusta ja toivotaan, ettei hyttyset taikka muut pieneläjät häiritse elämää. Kiitos huvittamisesta. Pah onko olemassa urheilublogi – kattia kanssa.

  Voikaa hyvin koko poppoo!!

 13. sansai kirjoittaa:

  Kiva, että voimme seurata kuitenkin uudessa osoitteessa :)

 14. Milla ja hauvat kirjoittaa:

  Hienoa että teidän blogi jatkuu. Lisäsin sivun heti favoritseihini :-)

 15. Dobermannit kirjoittaa:

  Kiitos teidän laumallenne ja kaikille muille koirablogiin kirjoittaneelle, teitä tuli seurattua koko blogin olemassaolon ajan. Mukava taukopaikka keskellä uutisten arkea, ja taukopaikan sulkemista pidän erittäin tökerönä päätöksenä, vaikkakaan en kovin yllättävänä maailmassa jossa ainoastaan mainosmarkat ja markkinat merkitsevät. Mitäs väliä muulla.

  Mukavaa jatkoa teille, pitäkää hännät korkealla ja päivitelkää uutta blogianne, toivottavasti myös muut entisen hesarin koirablogin kirjoittajat avaavat omat bloginsa. Voisit ehkä sinä Nina listata sitten muidenkin “tuttujen” uudet blogiosoitteet omille sivuillesi.

 16. Kari kirjoittaa:

  Hei,
  Onko HS ilmoittanut mitään erityistä syytä blogin lopettamiseen? Blogihan on ollut sangen eläväinen joten syy tuskin voi olla siinä.

  Kiitos kuitenkin kuluneesta – tätä on ollut mukava lukea.